MEZOTERAPIJA LICA

Proverite zašto je mezoterapija jedan od vodećih tretmana u nezi kože.

Neinvazivnom tehnikom bez igle, mezoterapiju izvodimo aparatom Aesthetic Dermal i time pružamo potpuno siguran metod podmlađivanja svojim klijentima.
Svakom klijentu se pristupa individualno, prema stanju i tipu kože.

Mezoterapija lica bez igle, podmlađujucim koktelima sa hijaluronom,vitaminima, mineralima enzimima - tretman kojim ćete omogućiti vašoj koži da se na najprirodniji način podmladi i ishidrira.
Idealan tretman koji jača kožu, garantuje intenzivnu hidrataciju i njenu regeneraciju. Povećava proizvodnju kolagena i elastina. Ovim tretmanom se direktno utiče na već formirane bore, sprečava nastajanje bora i umanjuje znake starenja koji su vidljivi na koži lica.

Hijaluronska kiselina u koktelu dubinski hidrira kožu, jača tonus i obezbeđuje joj zategnuti i zdrav izgled.

Tretman sa maksimalnim i vidljivim efektom.

Sam mezoterapijski tretman je zasnovan na 4 modaliteta od kojih je najznačajnija elektroporacija ili mezoporacija. Pod dejstvom pulsne naizmenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim uticajem se formiraju privremeni vodeni kanali, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dublje slojeve kože.

Zahvaljujući tome sto su uspeli da dokažu fenomen elektroporacije i prisustvo vodenih kanala Peter Agree i Roderick Mak Kinnon su 2003god. Dobili prestižnu Nobelovu nagradu iz oblasti hemije.

TOP