LUKSUZNI TRETMAN LICA KAVIJAROM

Tretman svežim ćelijama kavijara
hi-tech dermo-cooling organska nega kože

Aktivni sastojak:

Caviar - je retka i vrlo dragocena supstanca bogata hranljivim materijama nazvanim VITELLUS (od latinske reči „vita“, što znači život), neophodnih za razvoj i organizaciju vitalnih struktura. Vitellus umnogome čine fosfolipidi i fosfoproteini (esencijalne komponente membrana svih ćelija i organa). Većina proteina potiče od prekursora vitellogenin-a. Proteini se razlažu na peptide i aminokiseline i kao takvi se koriste za sintezu proteina unutar jajašca. Sveže ćelije kavijara pružaju proteinski nutritivni koktel bogat peptidima i esencijalnim amino kiselinama. Amino kiseline su elementi koji sačinjavaju proteine i zbog toga predstavljaju krajnje „graditelje“ svih ćelija u telu.

Tretman kavijarom veoma efikasno postiže hidrataciju i lifting tretman zajedno. Kavijar tretman vam omogućava luksuznu negu i efikasno rešenje koje daje rezultate vidljive odmah.

Akcenat se stavlja na aktivne komponente koje se efikasno transportuju do ćelija kože i ispoljavaju svoje dejstvo odmah, a koje je povećano za 90%. Kavijar dubinski prodire u kožu do ćelija i ostvaruje svoje dejstvo tako što stimuliše stvaranje kolagena, hidrataciju kože i mehanizme ćelijskih deoba. Tajna je u aminokiselinama i ekstraktu koji sadrže profesionalni preparati namenjeni isključivo za estetske tretmane kože.

Tretman lica kavijarom je namenjen svima koji zele da ublaze vidljivost bora, poboljsaju hidratantnost koze, biorevitalizuju umornu i zrelu kožu. Tretman lica kavijarom pogodan je za sve tipove koža, bez obzira na broj godina, preporučuje zrelijim kožama u cilju revitalizacije i regenereacije koze. Veliki učinak ima i u lečenju fleka na koži.

Tretman se radi jednom nedeljno, u seriji od 3-5 sesije. Kasnije je dovoljno održavanje jednom mesečno. Kavijar tretman može biti samostalna pocedura, ali i i dobra kombinacija sa klasicnim tretmanom lica.

Postupak

Tretman kavijarom je veoma prijatan, sadrži akupresuru i masažu lica, kao i aplikovanje živih ćelija kavijara u cilju što boljih rezultata. Maska se sastoji od čistog kavijara i njegovog ulja, što daje poseban osećaj efikasnosti i delovanja ove procedure. Tretman traje oko 75 min.

TOP