KLASIČAN HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Vaše lice je svakodnevno izloženo sitnim česticama prašine, smogu, duvanskom dimu, sunčevim zracima i ostacima šminke. Iako delovanje ovakvi supstanci nije vidljivo na prvi pogled, ostavljaju dugoročne tragove na koži.Čišćenje tonikom, magičnim rukavicama u sličnim metodama nije dovoljno da bismo imali zdravu i negovanu kožu. Kako biste oslobodili kožu od nečistoće, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitisera i drugih sličnih promena, potrebno je minimalno jednom mesečno uraditi higijenski tretman lica.

Šta je higijenski tretman lica?

Higijenski tretman lica sastoji se od pilinga kojim se odstranjuju površinske odumrle ćelije, parenja lica kako bi se koža omekšala i otvorile pore, čišćenja i masaže ako to dopušta stanje nakon čišćenja i maske.
Pilinzi mogu biti abrazivni, oni koji mehanički skidaju odumrle slojeve kože, i hemijski, kada se odumrli slojevi kože skidaju određenim procentima voćnih kiselina.

Kome se ovaj tretman preporučuje?

Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i daje se preporuka za samostalno negovanje.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja Vaše kože. Ukoliko je vaša koža zdrava dovoljno je jednom mesečno uraditi higijenski tretman lica.

Rezultati tretmana

 obezbeđuje izvanredno zdravu i higijenski lepu kožu;
 uklanja komedone i potom odlaže njihovo stvaranje;
 rafinira ten;
 vraća koži čistoću i svežinu;
 povećava efikasnost proizvoda koji se kasnije nanose na kožu;
 rezultati su odmah vidljivi i traju najmanje mesec dana

TOP